Tale Kristine Skeidsvoll

Faglig bakgrunn


Jeg er utdannet ved Norsk Gestaltinstitutts Høyskole med offentlig godkjent eksamensrett (NOKUT). 

I tillegg har jeg en akademisk bakgrunn med mellomfag i sosialantropologi fra Universitetet i Oslo. Etter grunnfag i filosofi og sosiologi skiftet jeg fokus over på kreativt arbeid og tok fjernsynsregi på Høyskolen i Lillehammer.

De siste 25 årene har jeg jobbet som regissør for dokumentarprogrammer, og jeg kombinerer fremdeles gestaltterapi med filmarbeid.
Om du er nysgjerrig på hva jeg har vært med å lage, så er det: ”Et Lite Stykke Thailand”, ”Hvem tror du at du er?”, ”Tangerudbakken Borettslag” og ”Team Ingebrigtsen” for å nevne noen.

Jeg snakker nesten like godt engelsk som norsk, og vi kan godt snakke engelsk om du foretrekker det. 


Personlig bakgrunn


Som regissør er jeg i kontakt med alle slags mennesker - mange av dem i krevende livssituasjoner. Gjennom 25 års arbeid med film har jeg jevnlig fått tilbakemelding fra medvirkende at samtalene våre har hatt en positiv innvirkning på deres liv. Denne delen av filmarbeidet har også blitt stadig viktigere for meg personlig og har gjort meg nysgjerrig på terapi.


PROFESJONELL FAGLIG OPPDATERING (konferanser, kurs og workshops):

  • Self care for professionals, ongoing group, Malcom-Parlett
  • EAGT Gestalt Conference in Budapest, deltager 19.-22. september 2019
  • The Evolution of Subjectivity, med dr. Ruella Frank i Edinburgh, 16.-18. november 2018
  • Sansbar og Sansevar, med Elisabeth Eie og Sigrund Marie Skarsgard, 10.-11- november 2018

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Hvis du ikke vil akseptere vår bruk av cookies så kan du endre innstillingene i nettleseren din.